?>
+      فروش اقساطی ماشین      ساید چنل      آنرین انجین      دکتر دیلی      بست قائم تک پیچ      توری گابیون      دانلود فیلم      دیفیوزر هوادهی      ثبت نام وام ازدواج      دانلود آهنگ      بازی      قرص بیگ رایز      بازی      neuralink      ویزای دبی      خرید ارز دیجیتال      بهترین دکتر      آموزش فارکس      .      -      شرکت سورنا      خرید لایسنس نود 32      خرید ویلا شمال      آموزش آنلاین      آموزش خیاطی      اس اس دی سامسونگ      ثبت شرکت در دبی      کسب درآمد      رپورتاژ آگهی      ساخت سردخانه      نظارت بر ساخت      سالن زیبایی      اجاره هیلتی      فروش آنتی ویروس      خرید بازدید سایت      سیگنال فارکس      لایسنس رایگان نود 32      یوزر پسورد نود 32      سئو سایت      لایسنس نود32      آپدیت نود 32      بک لینک     
تانن موجود در چاي چيست و چه فوايدي دارد؟ ( بخش اول)  اطلاعات تخصصي حوزه سلامت اطلاعات تخصصي حوزه سلامت .

اطلاعات تخصصي حوزه سلامت

تانن موجود در چاي چيست و چه فوايدي دارد؟ ( بخش اول)

تانن چاي : جاي تعجبي نيست كه چاي يكي از محبوب ترين نوشيدني هاي جهان محسوب مي شود. چاي نه تنها نوشيدني خوشمزه، تسكين دهنده و طراوت بخش است بلكه به خاطر خواص فرواني كه براي آن كشف شده است بسيار مورد توجه مي باشد.

تانن موجود در چاي چيست و آيا اين ماده براي بدن خاصيت دارد؟

تانن ها گروهي از تركيبات هستند كه در چاي يافت مي شوند. آنها به دليل خاصيت و عطر و طعم خاصشان و خواص شيميايي جالب توجهي كه دارند، تحقيقات مختلفي رويشان انجام شده است. اين تركيبات مي توانند خواص فرواني براي بدن ما داشته باشند.

تانن چيست؟ 

تانن ها نوعي تركيب شيميايي هستند كه به گروه بزرگتري از تركيبات به نام پلي فنول ها تعلق دارند. مولكول هاي آن ها به طور معمول بسيار بزرگتر از نمونه هايي است كه در انواع ديگر پلي فنول ها وجود دارد. اين مولكول ها توانايي منحصر به فردي در تركيب شدن با ساير مولكول ها، مانند پروتئين ها و مواد معدني دارند.

تانن ها به طور طبيعي در انواع گياهان خوراكي از جمله پوست درخت، برگ، ادويه جات، آجيل ها، دانه ها، ميوه ها و حبوبات يافت مي شوند. گياهان از اين تركيبات به عنوان يك سيستم دفاعي طبيعي در برابر آفات استفاده مي كنند. تانن ها همچنين باعث ايجاد رنگ و طعم در غذاهاي گياهي مي شوند.

برخي از غني ترين و رايج ترين منابع غذايي حاوي تانن عبارتند از:

    چاي

    قهوه

    شراب

    شكلات

    طعم تلخ كه از ويژگي هاي اين غذاها و نوشيدني ها محسوب مي شود، معمولاً ناشي از عرضه فراوان تانن در آن هاست.

ميزان تانن موجود در چاي هاي مختلف

    اگر چه چاي به طور كلي منبعي غني از تانن محسوب مي شود؛ اما متغيرهاي متعددي مي توانند بر روي ميزان نهايي اين ماده در چاي تأثير بگذارند.

    در واقع چهار نوع اصلي چاي يعني چاي سفيد، چاي سياه، چاي سبز و چاي اولانگ كه همگي از برگ گياهي به نام كامليا سيننسيس (Camellia sinensis) تهيه مي شوند حاوي تانن هستند. اما غلظت اين تركيب به شدت تحت تأثير نحوه توليد چاي و مدت زمان دم كردن آن است.

    برخي منابع مي گويند چاي سياه بيشترين غلظت تانن را دارد. در حالي كه اغلب منابع چاي سبز را چاي كم تانني معرفي مي كنند. چاي سفيد و اولانگ معمولاً در جايي بين اين دو نوع چاي يعني چاي سياه و چاي سبز قرار مي گيرند. اما مقدار تانن در هر دو نوع بسته به روش توليد مي تواند به ميزان قابل توجهي متفاوت باشد.

    به طور كلي چاي هاي بي كيفيت سطع تاننشان زياد است و هرچه مدت زمان دم كردن چاي بيشتر شود غلظت تانن هاي موجود در فنجان چاي شما بيشتر مي شود.

 


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۳ دى ۱۴۰۰ساعت: ۰۷:۵۸:۵۵ توسط:رويسا موضوع:

ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :